Tervehdys!

Otaniemen kierrätyskeskuksen tunnettavuudessa on vielä isoja puutteita. Ihmiset, jotka kierrätyskeskusta voisivat tarvita, erityisesti fuksit, eivät yksinkertaisesti tiedä sen olemassaolosta. Siksi me järjestäjät toivoisimmekin, että julkaisisitte seuraavan tiedotteen fuksioppaassa, teekkarikalenterissa ja TKY:n nettisivuilla:

--- 8< ---

Otaniemen kierrätyskeskus

Otaniemen kierrätyskeskus sijaitsee Servin Maijan tie 6 D:n kellarissa. Kierrätyskeskus ottaa vastaan etupäässä huonekaluja, keittiötarvikkeita ja liinavaatteita (verhoja, lakanoita yms. mutta ei vaatteita). Kaikki esineet ovat maksuttomia.

Aukioloajat ja muuta lisätietoa löytyy keskuksen kotisivulta: http://kierratyskeskus.tky.fi/ Kysymyksiä voi esittää sähköpostilistallamme: kierratyskeskus(at)list.tky.fi

Kierrätyskeskuksen toiminnasta vastaavat tällä hetkellä seuraavat yhdistykset: Entropy, Otakut, Otaniemen Ympäristöseura ja Vihreät Teekkarit.

--- >8 ---


Otaniemi Recycling Center

Kalenteri ei enää oikeastaan käytössä: * Otaniemi center reception times / Aukioloajat * Instagram above old Instagram (Nikolay), Reuse&Rescue ("kaapattu", ei Viakon hallussa): Instagram * How you can help * Survival Kit info Moving Service otettu pois näkyvistä 4.12.2014/AR * Moving service

Info

* Waste electronics recycling guide * Requesting or Donating Items

PmWiki

edit SideBar